Food & non-food

Foodassortiment

Om zo goed mogelijk aan uw vraag te voldoen, stelt Bidfood Bestfood een uitgebreid gamma voor, van kleine verpakkingen tot bulk

Droge voeding

Bidfood Bestfood heeft een grote opslagplaats voor zogenaamde ‘droge’ producten. Dit assortiment omvat alle producten die op omgevingstemperatuur bewaard mogen worden. U vindt er een zeer groot aanbod artikelen (drankjes, conserven, culinaire hulpmiddelen, …) dat continu wordt uitgebreid om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Een grote hoeveelheid artikelen wordt in onze opslagplaatsen gestockeerd en is dus onmiddellijk beschikbaar.

Sommige zeer specifieke artikelen zijn niet permanent op stock. U moet hiervoor bij de bestelling rekening houden met een iets langere levertijd.

Vers

Bidfood Bestfood heeft zijn eigen opslagplaats voor zogenaamde ‘verse’ producten. Dit is een zeer uitgebreid gamma producten, van zuivelproducten tot frieten en charcuterie. Onze verse producten worden bewaard op een constante temperatuur tussen 2° en 4°C.

Voor wat betreft ultraverse AGF werken we met lokale leveranciers of met seizoensproducten. Onze specialisten kopen dagelijks verse groenten en fruit aan bij topkwaliteitsveilingen.

Op zoek naar een gezonde attentie?

Bestel bij Bidfood Bestfood een gevarieerde en goed gevulde fruitmand. Vers, gezond en super lekker! Ideaal als relatiegeschenk, verjaardagscadeau, ziekenbezoek,… Je kan hiervoor terecht in onze cash & carry’s te Beringen en Maasmechelen.

Wil je jouw mand zelf samenstellen?

Dat kan!

  • Kom naar onze Cash&Carry
  • Kies zelf je mand of schaal.
  • Vul deze met fruit naar keuze.

Onze medewerkers helpen je met plezier verder.

Diepvries en bake-off

Een groot deel van de opslagruimte van Bidfood Bestfood is voorbehouden voor diepvriesproducten. De artikelen worden aan een constante temperatuur van -18°C bewaard. Het handhaven van de koudeketen tot bij u vergt uiteraard een specifieke logistieke organisatie in alle stappen van het proces.

Bidfood Bestfood is tevens uw pionier en een ware specialist in diepgevroren bake-off producten, gaande van stokbroden tot viennoiserie, broodjes, croissants,…  Een gedroomde combinatie met onze afdeling Ivomatec die voor de ‘brood’nodige afbakapparatuur kan zorgen.

Het gamma van Bestfood Bidfood omvat een enorme productvariëteit gaande van ijs over diepgevroren groenten tot allerhande snacks.

Non-foodassortiment

shutterstock_534248143

Non-food

Leefgemeenschappen en horeca hebben meer nodig dan enkel voeding. Logisch dus dat Bidfood Bestfood haar assortiment heeft aangevuld met een gamma non-foodartikelen. U vindt in deze categorie tal van producten op maat van onze klanten: onderhoudsproducten, wegwerpserviezen, servetten, tafelaankleding…

Afhaalpunt Beringen

Klik voor meer info.
 
Lochtemanweg 10
3580 Beringen
Tel: +32(0)11/45 85 45
Email: info@bestfood.bidfood.be

C&C Maasmechelen

Scheepstraat 10
3630 Maasmechelen
Tel: +32(0)89/77 46 04

Klik hier voor de openingsuren

Bestel hier !

Bestfood Online