Bestfood wordt Bidfood Bestfood

 

Noem ons…

Ondertussen bijna twintig jaar geleden bracht ik een aantal bestaande bedrijven samen in een nieuwe vennootschap, Bestfood genaamd. Voorheen waren we  sinds lange tijd met ons bedrijf al vrij diep geworteld in de bakkerij en horecasector, maar vanaf dat moment hebben we onze koers lichtjes gewijzigd. Dit voornamelijk in functie van de snel veranderende markten en trends in het foodgebeuren, en vooral op vraag en behoeften van onze klanten.

Vanaf dan werd het in stroomversnelling een groeiverhaal van uitbreiding en aanbod van een totaalpakket voor onze klanten, met tot op vandaag zelfs het ultra vers gebeuren van groenten-fruit en vlees. Deze diversiteit van kwaliteitsproducten bieden wij aan, in onze twee vestigingen te Beringen en Maasmechelen, zowel in een uitgebreid netwerk van leveringen, en of de keuze aan de klant om snel en efficiënt te winkelen in één van onze twee professionele Cash & Carry’s.

Bestfood is tot op vandaag een gevestigde waarde in Foodservice en wil naar de toekomst toe nog meer en dichter bij de klant staan dan ooit tevoren. De constante innovatie en professionele begeleiding naar onze klant is de meerwaarde waar wij ons als bedrijf in onderscheiden van onze concurrentie, en daar staan we tot vandaag en toekomstgericht nog steeds garant voor.

Naast het pakket van ons food en non-food gamma beschikken we ook over de unieke combinatie van onze “division Ivomatec”. Van hieruit ontwerpen en plaatsen wij uw volledige professionele keuken. Daaraan gekoppeld het volledige gamma van horeca en bakkerij apparatuur, dit alles wordt verwezenlijkt door een team van gespecialiseerde en technische medewerkers.

We beschikken vandaag over een sterk team van gemotiveerde mensen, zowel intern als extern die met hun gedrevenheid en vakkennis, de topservice kunnen geven die onze klant verdient. Onze service en flexibiliteit zijn daarom al jaren gekend, en blijven troef in ons bedrijf.

Door de recente overname door Bidfood hebben we nog meer knowhow en krachten kunnen bundelen dan voorheen, maar blijven vooral de waarden van service, persoonlijk contact en flexibiliteit behouden die onze klanten al jaren verdienen.

Bestfood wordt vanaf nu “BIDFOOD BESTFOOD” met het zelfde team en dezelfde persoonlijke aanpak dan voorheen.

 

Willy Linsen

Site director Bidfood Bestfood

 

Geef een reactie

C&C Beringen

Lochtemanweg 10
3580 Beringen
Tel: +32(0)11/45 85 45
Email: info@bestfood.bidfood.be

C&C Maasmechelen

Scheepstraat 10
3630 Maasmechelen
Tel: +32(0)89/77 46 04

Klik hier voor de openingsuren

Ivomatec

Lochtemanweg 10
3580 Beringen
Tel: +32(0)11/45 85 55

Klik hier voor de openingsuren

Bestel hier !

Bestfood Online